αγοράσετε Zyban σε Αθήνα, Φτηνές Zyban για πώληση χωρίς ιατρική συνταγή

Zyban φάρμακο χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της κατάθλιψης. Αυτό μπορεί να βελτιώσει τη διάθεση και τα συναισθήματα της ευημερίας σας. Μπορεί να λειτουργήσει με την αποκατάσταση της ισορροπίας ορισμένων φυσικών ουσιών (ντοπαμίνη, νορεπινεφρίνη) στον εγκέφαλο.
zyban

ΑΛΛΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ: Η ενότητα αυτή περιέχει τις χρήσεις αυτού του φαρμάκου που δεν περιλαμβάνονται στο εγκεκριμένο επαγγελματικό επιγραφής για το φάρμακο, αλλά ότι μπορεί να επιβληθεί από τον επαγγελματία της υγειονομικής περίθαλψης. Χρησιμοποιήστε αυτό το φάρμακο για μια πάθηση που αναφέρονται στο παρόν τμήμα μόνον εάν έχει λάβει το προβλεπόμενο από τον επαγγελματία φροντίδας της υγείας σας.

Η βουπροπιόνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία της διαταραχής ελλείμματος προσοχής-υπερκινητικότητας (ADHD), ή για να βοηθήσει τους ανθρώπους να σταματήσουν το κάπνισμα με τη μείωση πόθους και νικοτίνη συμπτώματα στέρησης. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία της διπολικής διαταραχής (καταθλιπτική φάση) ή να αποφευχθεί εποχιακή συναισθηματική διαταραχή (SAD), ένα είδος κατάθλιψης που εμφανίζεται κάθε χρόνο στο ίδιο χρονικό διάστημα (για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια του χειμώνα).

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Zyban

Διαβάστε τον Οδηγό φαρμακευτική αγωγή που παρέχεται από το φαρμακοποιό σας πριν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε βουπροπιόνη και κάθε φορά που θα πάρετε μια ξαναγέμισμα. Αν έχετε οποιεσδήποτε απορίες, ρωτήστε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας.

Πάρτε αυτό το φάρμακο από το στόμα με ή χωρίς τροφή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας, συνήθως δύο φορές την ημέρα. Εάν έχετε στομαχικές διαταραχές, μπορείτε να πάρετε αυτό το φάρμακο με ή μετά το γεύμα ή σνακ. Πάρτε την πρώτη δόση το συντομότερο ξυπνάτε το πρωί και τη δεύτερη δόση τουλάχιστον 8 ώρες αργότερα, ή να λάβει σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας. Λαμβάνοντας αυτό το φάρμακο το τέλος της ημέρας μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στον ύπνο (αϋπνία). Πάρτε αυτό το φάρμακο τακτικά για να πάρετε το μεγαλύτερο όφελος από αυτό. Για να σας βοηθήσουμε να θυμηθείτε, να λαμβάνει κατά τις ίδιες ώρες κάθε μέρα.

Μην σπάτε ή μασάτε αυτό το φάρμακο. Κάτι τέτοιο μπορεί να απελευθερώσει όλο το φάρμακο ταυτόχρονα, αυξάνοντας τον κίνδυνο παρενεργειών. Επίσης, μην σπάτε τα δισκία, εκτός αν έχουν μια εγκοπή και το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας σας λέει να το πράξουν. Καταπιείτε το σύνολο ή τη διάσπαση δισκίο χωρίς να κόβονται ή μάσημα.

Η δόση που βασίζεται σε σας ιατρική κατάσταση, η ηπατική λειτουργία, καθώς και την ανταπόκριση στη θεραπεία. Για να μειώσετε τον κίνδυνο ανεπιθύμητων ενεργειών, ο γιατρός σας μπορεί να σας κατευθύνει για να ξεκινήσει αυτό το φάρμακο σε χαμηλή δόση και να αυξήσει σταδιακά τη δόση σας. Μην αυξήσετε τη δόση σας ή να χρησιμοποιήσετε αυτό το φάρμακο πιο συχνά ή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από τις συνιστώμενες. Ο όρος δεν θα βελτιώσουν οποιαδήποτε γρηγορότερα και σας κίνδυνο ανεπιθύμητων ενεργειών θα αυξηθεί.

Μην σταματήσετε να παίρνετε αυτό το φάρμακο χωρίς να συμβουλευτείτε το γιατρό σας. Τη δόση σας μπορεί να χρειαστεί να μειωθεί σταδιακά.

Μπορεί να πάρει 4 εβδομάδες ή περισσότερο πριν να πάρετε το πλήρες όφελος από αυτό το φάρμακο. Ενημερώστε το γιατρό σας αν σας κατάσταση δεν βελτιωθεί ή αν θα επιδεινωθεί.