αγοράσετε Zocor σε Αθήνα, Φτηνές Zocor για πώληση χωρίς ιατρική συνταγή

Zocor χρησιμοποιείται μαζί με μια σωστή διατροφή για να βοηθά στη μείωση της «κακής» χοληστερόλης και λιπών (όπως η LDL, τριγλυκερίδια) και αύξηση «καλής» χοληστερόλης (HDL) στο αίμα. Ανήκει σε μια ομάδα φαρμάκων που είναι γνωστά ως “στατίνες”.
zocor

Λειτουργεί μειώνοντας την ποσότητα της χοληστερόλης παράγεται από το ήπαρ. Η μείωση της «κακής» χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων και αύξηση της «καλής» χοληστερόλης μειώνει τον κίνδυνο των καρδιακών παθήσεων και βοηθά στην αποτροπή εγκεφαλικά επεισόδια και καρδιακές προσβολές.

Εκτός από την κατανάλωση μια σωστή διατροφή (όπως χαμηλή χοληστερόλη / χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά διατροφή), άλλες αλλαγές στον τρόπο ζωής που μπορεί να βοηθήσει το έργο αυτό το φάρμακο καλύτερη περιλαμβάνουν την άσκηση, απώλεια βάρους, αν υπέρβαροι, και η διακοπή του καπνίσματος. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας για περισσότερες λεπτομέρειες.
Πώς να χρησιμοποιήσετε το Zocor

Πάρτε αυτό το φάρμακο από το στόμα με ή χωρίς τροφή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας, συνήθως μία φορά την ημέρα το βράδυ.

Δοσολογία βασίζεται σε σας ιατρική κατάσταση, η απόκριση στη θεραπεία, την ηλικία, και άλλα φάρμακα που μπορεί να παίρνετε. Να είστε βέβαιος να ενημερώσετε το γιατρό και τον φαρμακοποιό σας για όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε (συμπεριλαμβανομένων των συνταγογραφούμενων φαρμάκων, μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων, και φυτικά προϊόντα). Κινέζοι ασθενείς που λαμβάνουν νιασίνη μπορεί να απαιτούν χαμηλότερες δόσεις σιμβαστατίνης. Ρωτήστε το γιατρό σας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Η συνήθης μέγιστη δόση για αυτό το φάρμακο είναι 40 mg την ημέρα. Εάν σας έχει υποδείξει ο γιατρός σας να λαμβάνουν περισσότερα από 40 χιλιοστόγραμμα, συνεχίζουν την ίδια δόση. Ωστόσο, αμέσως μιλήσει μαζί του ή της σχετικά με τους κινδύνους και τα οφέλη της υψηλότερης δόσης σας.

Μην αυξήσετε τη δόση ή να λάβει αυτό το φάρμακο πιο συχνά από τις συνιστώμενες. Ο όρος δεν θα βελτιώσουν οποιαδήποτε γρηγορότερα, και ο κίνδυνος σοβαρών παρενεργειών μπορεί να αυξηθεί.

Αποφεύγετε το φαγητό γκρέιπφρουτ ή πίνοντας χυμό γκρέιπφρουτ ενώ χρησιμοποιείτε αυτό το φάρμακο εκτός εάν ο γιατρός σας σας αναθέτει διαφορετικά. Γκρέιπφρουτ μπορεί να αυξήσει την ποσότητα αυτού του φαρμάκου στο αίμα σας. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας ή τον φαρμακοποιό για περισσότερες λεπτομέρειες.

Πάρτε αυτό το φάρμακο τακτικά προκειμένου να πάρετε το μεγαλύτερο όφελος από αυτό. Θυμηθείτε να το παίρνετε την ίδια ώρα κάθε μέρα. Είναι σημαντικό να συνεχίσετε να παίρνετε αυτό το φάρμακο, ακόμη και αν αισθανθείτε καλά. Οι περισσότεροι άνθρωποι με υψηλή χοληστερόλη ή τριγλυκερίδια δεν αισθάνονται άρρωστα.

Είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουν να ακολουθούν τις συμβουλές του γιατρού σας σχετικά με τη διατροφή και την άσκηση. Μπορεί να χρειαστούν έως και 4 εβδομάδες πριν να πάρετε το πλήρες όφελος από αυτό το φάρμακο.