αγοράσετε Zithromax σε Αθήνα, Φτηνές Zithromax για πώληση χωρίς ιατρική συνταγή

Zithromax χρησιμοποιείται για την πρόληψη και τη θεραπεία μιας πολύ σοβαρή μορφή λοίμωξης (μυκοβακτηρίδια ή MAC). Είναι ένα μακρολιδικό αντιβιοτικό τύπου. Λειτουργεί με σταματώντας την ανάπτυξη των βακτηρίων.
zithromax

Αυτό το φάρμακο δεν θα εργαστεί για ιογενείς λοιμώξεις (όπως το κοινό κρυολόγημα, γρίπη). Η άσκοπη χρήση ή κακή χρήση κάθε αντιβιοτικό μπορεί να οδηγήσει σε μειωμένη αποτελεσματικότητα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Zithromax

Πάρτε αυτό το φάρμακο από το στόμα, με ή χωρίς τροφή. Μπορείτε να πάρετε αυτό το φάρμακο με τρόφιμα και αν το στομάχι αναστατώσει παρουσιάζεται.

Για την πρόληψη της λοίμωξης, να λαμβάνουν αυτό το φάρμακο σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας, συνήθως μία φορά την εβδομάδα την ίδια ημέρα κάθε εβδομάδα. Συνεχίστε να παίρνετε αυτό το φάρμακο μέχρις ότου ο γιατρός σας σας πει να σταματήσετε.

Για τη θεραπεία της λοίμωξης, να λαμβάνουν αυτό το φάρμακο σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας, συνήθως μία φορά την ημέρα την ίδια ώρα κάθε μέρα. Συνεχίστε να παίρνετε αυτό το φάρμακο μέχρις ότου ο γιατρός σας σας πει να σταματήσετε. Η διακοπή της φαρμακευτικής αγωγής πολύ νωρίς για τη δική σας βακτήρια μπορούν να επιτρέψουν να συνεχίσουν να αυξάνονται, πράγμα που μπορεί να οδηγήσει σε επιστροφή της λοίμωξης. Ενημερώστε το γιατρό σας αν σας επιμένει ή χειροτερεύει.

Αντιβιοτικά λειτουργούν καλύτερα όταν το ποσό του φαρμάκου στο σώμα σας διατηρείται σε σταθερό επίπεδο. Ως εκ τούτου, να λαμβάνουν αυτό το φάρμακο σε ομοιόμορφα κατανεμημένες χρονικά διαστήματα.

Αντιόξινα που περιέχουν αργίλιο ή μαγνήσιο μπορεί να μειώσουν την απορρόφηση της αζιθρομυκίνης, εάν ληφθούν ταυτόχρονα. Εάν πάρετε ένα αντιόξινο που περιέχει αργίλιο ή μαγνήσιο, περιμένετε τουλάχιστον 2 ώρες πριν ή μετά τη λήψη αζιθρομυκίνη.