αγοράσετε Xenical σε Αθήνα, Φτηνές Xenical για πώληση χωρίς ιατρική συνταγή

Xenical χρησιμοποιείται μαζί με μειωμένη σε θερμίδες δίαιτα, άσκηση, τροποποίηση συμπεριφοράς και πρόγραμμα γιατρό-που εγκρίθηκε για να βοηθήσει σημαντικά υπέρβαρος (παχύσαρκοι) άτομα χάνουν βάρος.
xenical

Λαμβάνοντας ορλιστάτη μπορεί επίσης να βοηθήσει να σας αποτρέψει από το να ανακτήσει το βάρος που έχετε χάσει. Η απώλεια βάρους και την κράτηση του μακριά μπορεί να μειώσει τις πολλές κινδύνων για την υγεία που προκαλεί η παχυσαρκία, συμπεριλαμβανομένων των καρδιακών παθήσεων, του διαβήτη, υψηλή πίεση του αίματος, κάποιες μορφές καρκίνου, ορισμένα προβλήματα στην αναπνοή, και μια μικρότερη διάρκεια ζωής.

Τα διαιτητικά λίπη πρέπει να κατανέμονται σε μικρότερα κομμάτια, πριν από το σώμα μπορεί να απορροφήσει τους. Η ορλιστάτη δρα αναστέλλοντας το ένζυμο που διασπά τα λίπη στη διατροφή σας. Αυτό undigested λίπους στη συνέχεια, περνάει έξω από το σώμα σας σε κυκλοφορία εντέρου σας. Η ορλιστάτη δεν εμποδίζει την απορρόφηση των θερμίδων από ζάχαρη και άλλα μη λιπαρά τρόφιμα, οπότε θα πρέπει ακόμα να περιορίσεις την συνολική πρόσληψη θερμίδων σας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Xenical

Αν παίρνετε το over-the-counter προϊόντα αυτοθεραπείας, διαβάστε όλες τις οδηγίες στη συσκευασία του προϊόντος πριν από τη λήψη αυτής της φαρμακευτικής αγωγής.

Εάν ο γιατρός σας έχει συνταγογραφήσει αυτό το φάρμακο, διαβάστε το φύλλο ενημέρωσης του ασθενή εάν είναι διαθέσιμη από το φαρμακοποιό σας πριν αρχίσετε να παίρνετε ορλιστάτη και κάθε φορά που θα πάρετε μια ξαναγέμισμα. Πάρτε αυτό το φάρμακο σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας, από το στόμα με τα υγρά κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια κάθε γεύμα που περιέχει λίπος ή μέσα σε 1 ώρα μετά το γεύμα, συνήθως 3 φορές την ημέρα. Εάν παραλείψετε ένα γεύμα ή το γεύμα σας δεν περιέχει λίπος, παραλείψτε τη δόση του φαρμάκου. Για να μειώσετε την πιθανότητα δυσάρεστες παρενέργειες, είναι πολύ σημαντικό που δεν υπερβαίνει το 30% των θερμίδων στη διατροφή σας να προέρχονται από λίπος. Η ημερήσια πρόσληψη λίπους, πρωτεϊνών, υδατανθράκων και θα πρέπει να είναι ομοιόμορφα κατανεμημένες σε 3 κύρια γεύματα.

Μην αυξήσετε τη δόση σας ή να χρησιμοποιήσετε αυτό το φάρμακο πιο συχνά ή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από τις συνιστώμενες. Ο όρος δεν θα βελτιώσουν οποιαδήποτε γρηγορότερα, και σας κίνδυνο ανεπιθύμητων ενεργειών θα αυξηθεί.

Επειδή αυτό το φάρμακο μπορεί να αλληλεπιδράσει με την απορρόφηση ορισμένων βιταμινών (λιποδιαλυτών βιταμινών, συμπεριλαμβανομένης της Α, D, E, K), μια καθημερινή πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα που περιέχει αυτά τα θρεπτικά συνιστάται. Παίρνετε το πολυβιταμινούχο σκεύασμα τουλάχιστον 2 ώρες πριν ή 2 ώρες μετά τη λήψη ορλιστάτη (όπως την ώρα του ύπνου).

Εάν παίρνετε κυκλοσπορίνη, το πάρετε τουλάχιστον 3 ώρες πριν ή μετά την ορλιστάτη για να διασφαλίσουμε την πλήρη δόση κυκλοσπορίνη απορροφάται στο αίμα σας. Εάν παίρνετε λεβοθυροξίνη, πάρτε τουλάχιστον 4 ώρες πριν ή μετά την ορλιστάτη.

Θα πρέπει να δείτε κάποια απώλεια βάρους μέσα σε 2 εβδομάδες μετά την έναρξη της ορλιστάτη. Ενημερώστε το γιατρό σας αν σας κατάσταση δεν βελτιωθεί ή αν θα επιδεινωθεί.