αγοράσετε Synthroid σε Αθήνα, Φτηνές Synthroid για πώληση χωρίς ιατρική συνταγή

Synthroid χρησιμοποιείται για τη θεραπεία μια υπολειτουργία του θυρεοειδούς (υποθυρεοειδισμός). Αντικαθιστά ή παρέχει περισσότερο θυρεοειδής ορμόνη, η οποία παράγεται φυσιολογικά από τον θυρεοειδή αδένα.
synthroid

Χαμηλά επίπεδα ορμονών θυρεοειδούς μπορεί να συμβεί φυσικά ή όταν ο θυρεοειδής αδένας τραυματίζεται από ακτινοβολία / φάρμακα ή να αφαιρεθούν με χειρουργική επέμβαση. Έχοντας αρκετή ορμόνη του θυρεοειδούς είναι σημαντική για τη διατήρηση της φυσιολογικής ψυχικής και σωματικής δραστηριότητας. Στα παιδιά, που έχουν αρκετή ορμόνη του θυρεοειδούς είναι σημαντική για τη φυσιολογική ψυχική και σωματική ανάπτυξη.

Αυτό το φάρμακο χρησιμοποιείται επίσης για τη θεραπεία άλλων τύπων διαταραχών του θυρεοειδούς (όπως ορισμένα είδη βρογχοκήλη, καρκίνο θυρεοειδούς).

Αυτό το φάρμακο δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της στειρότητας, εκτός αν προκαλείται από χαμηλά επίπεδα ορμονών του θυρεοειδούς.

Πώς να χρησιμοποιήσετε Synthroid

Πάρτε αυτό το φάρμακο από το στόμα σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας, συνήθως μία φορά την ημέρα με άδειο στομάχι, 30 λεπτά έως 1 ώρα πριν από το πρωινό. Πάρτε αυτό το φάρμακο με ένα γεμάτο ποτήρι νερό, εκτός εάν ο γιατρός σας σας κατευθύνει το αντίθετο.

Αν παίρνετε τη μορφή κάψουλας αυτού του φαρμάκου, να καταπιεί το σύνολο. Να μην χωρίζονται, σπάτε ή μασάτε. Οι άνθρωποι που δεν μπορούν να καταπιούν το σύνολο της κάψουλας (όπως βρέφη ή μικρά παιδιά) θα πρέπει να χρησιμοποιούν τη μορφή δισκίου του φαρμάκου.

Για τα βρέφη ή παιδιά που δεν μπορούν να καταπιούν ολόκληρα δισκία, θρυμματίζετε τα δισκία και ανακατεύουμε σε 1-2 κουταλάκια του γλυκού (5 έως 10 ml) νερού, και να δώσει με κουτάλι ή σταγονόμετρο αμέσως. Μην προετοιμάσει μια προσφορά εκ των προτέρων ή αναμίξτε το δισκίο σε σκευάσματα σόγιας για βρέφη. Συμβουλευτείτε το φαρμακοποιό σας για περισσότερες πληροφορίες.

Η δοσολογία βασίζεται στην ηλικία σας, το βάρος, την ιατρική κατάσταση, τα αποτελέσματα των εργαστηριακών δοκιμών και την ανταπόκριση στη θεραπεία.

Χρησιμοποιήστε αυτό το φάρμακο τακτικά προκειμένου να πάρετε το μεγαλύτερο όφελος από αυτό. Για να σας βοηθήσουμε να θυμηθείτε, θα λάβουν την ίδια ώρα κάθε μέρα.

Μην σταματήσετε να παίρνετε αυτό το φάρμακο χωρίς να συμβουλευτείτε πρώτα το γιατρό σας. Θεραπεία αντικατάστασης του θυρεοειδούς είναι συνήθως λαμβάνονται για τη ζωή.

Υπάρχουν διάφορες μάρκες της λεβοθυροξίνης διαθέσιμα. Μην αλλάξετε μάρκες χωρίς πρώτα να συμβουλευτείτε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας.

Ορισμένα φάρμακα (χολεστυραμίνη, κολεστιπόλη, κολεσεβελάμη, τα αντιόξινα, η σουκραλφάτη, σιμεθικόνη, σίδηρο, νάτριο σουλφονικό πολυστυρένιο, συμπληρώματα ασβεστίου, η ορλιστάτη) μπορεί να μειώσει την ποσότητα των θυρεοειδικών ορμονών που απορροφάται από τον οργανισμό σας. Εάν παίρνετε οποιοδήποτε από αυτά τα φάρμακα, τους χωρίζουν από αυτό το φάρμακο από τουλάχιστον 4 ώρες.

Τα συμπτώματα των χαμηλών επιπέδων θυρεοειδικών ορμονών περιλαμβάνουν κόπωση, μυϊκούς πόνους, δυσκοιλιότητα, ξηροδερμία, αύξηση βάρους, βραδυκαρδία, ή ευαισθησία στο κρύο. Ενημερώστε το γιατρό σας αν σας χειροτερεύει ή επιμένει μετά από αρκετές εβδομάδες να παίρνετε αυτό το φάρμακο.