αγοράσετε Propecia σε Αθήνα, Φτηνές Propecia για πώληση χωρίς ιατρική συνταγή

Propecia Finasteride χρησιμοποιείται για να συρρικνωθεί μια διευρυμένη προστάτη (καλοήθης υπερπλασία ή ΒΡΗ) στους ενήλικους άνδρες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλα φάρμακα για τη μείωση των συμπτωμάτων της ΒΡΗ και μπορεί επίσης να μειώσει την ανάγκη για χειρουργική επέμβαση.
propecia

Το Finasteride μπορεί να βελτιώσει τα συμπτώματα της ΒΡΗ και παρέχουν οφέλη, όπως η μειωμένη ανάγκη για ούρηση, την καλύτερη ροή των ούρων με λιγότερη προσπάθεια, λιγότερο από μια αίσθηση ότι η κύστη δεν έχει αδειάσει εντελώς, και μείωσαν τις νυχτερινές ώρες ούρηση. Αυτό το φάρμακο λειτουργεί μειώνοντας την ποσότητα του φυσικού σώματος ορμόνης (DHT) που προκαλεί την ανάπτυξη του προστάτη.

Propecia Finasteride δεν έχει εγκριθεί για την πρόληψη του καρκίνου του προστάτη. Μπορεί να αυξήσει ελαφρώς τον κίνδυνο εμφάνισης μιας πολύ σοβαρή μορφή του καρκίνου του προστάτη. Συζητήστε με το γιατρό σας σχετικά με τα οφέλη και τους κινδύνους.

Οι γυναίκες και τα παιδιά δεν πρέπει να χρησιμοποιούν αυτό το φάρμακο.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Propecia

Διαβάστε το φύλλο ενημέρωσης του ασθενή που παρέχονται από το φαρμακοποιό σας πριν αρχίσετε να παίρνετε finasteride και κάθε φορά που θα πάρετε μια ξαναγέμισμα. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τις πληροφορίες, συμβουλευθείτε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας.

Πάρτε αυτό το φάρμακο από το στόμα, με ή χωρίς τροφή, συνήθως μία φορά την ημέρα, ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας.

Αν το δισκίο που είναι σπασμένα ή σπασμένα, δεν θα πρέπει να διεκπεραιώνονται από μια γυναίκα που είναι έγκυος ή από μια γυναίκα που μπορεί να μείνει έγκυος (βλέπε επίσης τμήμα Προφυλάξεις).

Χρησιμοποιήστε αυτό το φάρμακο τακτικά προκειμένου να πάρετε το μεγαλύτερο όφελος από αυτό. Να θυμάστε ότι πρέπει να χρησιμοποιήσουμε την ίδια ώρα κάθε μέρα. Μην σταματήσετε να παίρνετε αυτό το φάρμακο χωρίς να συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Μπορεί να χρειαστούν 6-12 μήνες για να παρατηρήσουν ένα όφελος.

Ενημερώστε το γιατρό σας αν σας επιμένει ή χειροτερεύει.