αγοράσετε Nolvadex σε Αθήνα, Φτηνές Nolvadex για πώληση χωρίς ιατρική συνταγή

Nolvadex χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του καρκίνου του μαστού που έχει εξαπλωθεί σε άλλα μέρη του σώματος (μεταστατικό καρκίνο του μαστού), για τη θεραπεία του καρκίνου του μαστού σε ορισμένους ασθενείς μετά από χειρουργική επέμβαση και ακτινοθεραπεία, και να μειώσει τις πιθανότητες του καρκίνου του μαστού σε ασθενείς υψηλού κινδύνου.
nolvadex

Αυτό το φάρμακο μπορεί να εμποδίσει την ανάπτυξη του καρκίνου του μαστού. Δρα παρεμβαίνοντας με τις επιδράσεις των οιστρογόνων στο μαστικό ιστό.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Nolvadex

Διαβάστε τον Οδηγό φαρμακευτική αγωγή που παρέχεται από το φαρμακοποιό σας πριν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε ταμοξιφαίνη και κάθε φορά που θα πάρετε μια ξαναγέμισμα. Αν έχετε απορίες, συμβουλευτείτε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας.

Πάρτε αυτό το φάρμακο από το στόμα με ή χωρίς τροφή, συνήθως μία ή δύο φορές την ημέρα για 5 χρόνια, ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας. Ημερήσιες δόσεις μεγαλύτερες από 20 χιλιοστά του γραμμαρίου συνήθως χωρίζεται στη μέση και δύο φορές την ημέρα, το πρωί και το βράδυ, ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας. Εάν χρησιμοποιείτε το υγρό, μετρούν τη δόση προσεκτικά, χρησιμοποιώντας μια ειδική συσκευή μέτρησης / κουτάλι. Μην χρησιμοποιήσετε ένα νοικοκυριό κουτάλι γιατί δεν μπορείτε να πάρετε τη σωστή δόση.

Δοσολογία βασίζεται σε σας ιατρική πάθηση και η απόκριση στη θεραπεία.

Χρησιμοποιήστε αυτό το φάρμακο τακτικά για να πάρετε το μεγαλύτερο όφελος από αυτό. Για να σας βοηθήσουμε να θυμηθείτε, θα λάβουν την ίδια χρονική στιγμή (ες) κάθε μέρα.

Αν έχετε καρκίνο του μαστού που έχει εξαπλωθεί σε άλλα μέρη του σώματος, μπορεί να εμφανίσετε αυξημένη οστική πόνο / τον καρκίνο ή / και ασθένεια φωτοβολίδα-up όπως αρχίσετε να παίρνετε ταμοξιφαίνη. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό μπορεί να είναι ένα σημάδι μιας καλής απόκρισης στο φάρμακο. Τα συμπτώματα περιλαμβάνουν αυξημένη πόνος στα οστά, αυξημένο μέγεθος του όγκου, ή ακόμη και νέους όγκους. Αυτά τα συμπτώματα συνήθως εξαφανίζονται γρήγορα. Σε κάθε περίπτωση, αναφέρουν τα εν λόγω συμπτώματα αμέσως στο γιατρό σας.

Δεδομένου ότι αυτό το φάρμακο μπορεί να απορροφηθεί από το δέρμα και τους πνεύμονες, οι γυναίκες που είναι έγκυες ή που μπορεί να μείνουν έγκυες δεν πρέπει να χειρίζονται αυτό το φάρμακο ή να αναπνέετε τη σκόνη από τις ταμπλέτες. (Βλέπε επίσης τμήμα Προφυλάξεις).

Ενημερώστε το γιατρό σας αμέσως αν σας χειροτερεύει (π.χ., μπορείτε να πάρετε νέα εξογκώματα του μαστού).