αγοράσετε Lipitor σε Αθήνα, Φτηνές Lipitor για πώληση χωρίς ιατρική συνταγή

Lipitor χρησιμοποιείται μαζί με μια σωστή διατροφή για να βοηθά στη μείωση της «κακής» χοληστερόλης και λιπών (όπως η LDL, τριγλυκερίδια) και αύξηση «καλής» χοληστερόλης (HDL) στο αίμα. Ανήκει σε μια ομάδα φαρμάκων που είναι γνωστά ως “στατίνες”.
lipitor

Λειτουργεί μειώνοντας την ποσότητα της χοληστερόλης παράγεται από το ήπαρ. Η μείωση της «κακής» χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων και αύξηση της «καλής» χοληστερόλης μειώνει τον κίνδυνο των καρδιακών παθήσεων και βοηθά στην αποτροπή εγκεφαλικά επεισόδια και καρδιακές προσβολές.

Εκτός από την κατανάλωση μια σωστή διατροφή (όπως χαμηλή χοληστερόλη / χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά διατροφή), άλλες αλλαγές στον τρόπο ζωής που μπορεί να βοηθήσει το έργο αυτό το φάρμακο καλύτερη περιλαμβάνουν την άσκηση, απώλεια βάρους, αν υπέρβαροι, και η διακοπή του καπνίσματος. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας για περισσότερες λεπτομέρειες.
Πώς να χρησιμοποιήσετε το Lipitor

Διαβάστε το φύλλο ενημέρωσης του ασθενή εάν είναι διαθέσιμη από το φαρμακοποιό σας πριν αρχίσετε να παίρνετε ατορβαστατίνης και κάθε φορά που θα πάρετε μια ξαναγέμισμα. Αν έχετε οποιεσδήποτε απορίες, ρωτήστε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας.

Πάρτε αυτό το φάρμακο από το στόμα με ή χωρίς τροφή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας, συνήθως μία φορά την ημέρα.

Δοσολογία βασίζεται σε σας ιατρική κατάσταση, η απόκριση στη θεραπεία, την ηλικία, και άλλα φάρμακα που μπορεί να παίρνετε. Να είστε βέβαιος να ενημερώσετε το γιατρό και τον φαρμακοποιό σας για όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε (συμπεριλαμβανομένων των συνταγογραφούμενων φαρμάκων, μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων, και φυτικά προϊόντα).

Αποφεύγετε το φαγητό γκρέιπφρουτ ή πίνοντας χυμό γκρέιπφρουτ ενώ χρησιμοποιείτε αυτό το φάρμακο εκτός εάν ο γιατρός σας σας αναθέτει διαφορετικά. Γκρέιπφρουτ μπορεί να αυξήσει την ποσότητα αυτού του φαρμάκου στο αίμα σας. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας ή τον φαρμακοποιό για περισσότερες λεπτομέρειες.

Εάν πάρετε επίσης ορισμένα άλλα φάρμακα για να μειώσουν τη χοληστερόλη σας (οξύ-δεσμευτική ρητίνες χολή όπως η χολεστυραμίνη ή κολεστιπόλη), λαμβάνουν ατορβαστατίνη τουλάχιστον 1 ώρα πριν ή τουλάχιστον 4 ώρες μετά τη λήψη αυτών των φαρμάκων. Τα προϊόντα αυτά μπορούν να αντιδράσουν με ατορβαστατίνη, εμποδίζοντας την πλήρη απορρόφησή του.

Πάρτε αυτό το φάρμακο τακτικά προκειμένου να πάρετε το μεγαλύτερο όφελος από αυτό. Θυμηθείτε να το παίρνετε την ίδια ώρα κάθε μέρα. Είναι σημαντικό να συνεχίσετε να παίρνετε αυτό το φάρμακο, ακόμη και αν αισθανθείτε καλά. Οι περισσότεροι άνθρωποι με υψηλή χοληστερόλη ή τριγλυκερίδια δεν αισθάνονται άρρωστα.

Είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουν να ακολουθούν τις συμβουλές του γιατρού σας σχετικά με τη διατροφή και την άσκηση. Μπορεί να χρειαστούν έως και 4 εβδομάδες πριν να πάρετε το πλήρες όφελος από αυτό το φάρμακο.