αγοράσετε Levitra σε Αθήνα, Φτηνές Levitra για πώληση χωρίς ιατρική συνταγή

Levitra Vardenafil χρησιμοποιείται για τη θεραπεία ανδρική σεξουαλική λειτουργία προβλήματα (αδυναμία ή στυτική δυσλειτουργία-ΕΔ). Σε συνδυασμό με τη σεξουαλική διέγερση, το vardenafil λειτουργεί με την αύξηση της ροής του αίματος στο πέος για να βοηθήσει ένα άτομο να πάρει και να διατηρήσει στύση.
levitra

Αυτό το φάρμακο δεν προστατεύει από τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα (όπως ο ιός HIV, η ηπατίτιδα Β, η βλεννόρροια, σύφιλη). Practice “ασφαλές σεξ”, όπως τα χρησιμοποιούν προφυλακτικά λατέξ. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας ή τον φαρμακοποιό για περισσότερες λεπτομέρειες.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Levitra

Διαβάστε το φύλλο ενημέρωσης του ασθενή που παρέχονται από το φαρμακοποιό σας πριν αρχίσετε να παίρνετε το vardenafil και κάθε φορά που θα πάρετε μια ξαναγέμισμα. Αν έχετε οποιεσδήποτε απορίες, ρωτήστε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας.

Πάρτε το Levitra φαρμακευτική αγωγή από το στόμα σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας, συνήθως ανάλογα με τις ανάγκες. Παίρνετε το vardenafil, με ή χωρίς φαγητό, περίπου 1 ώρα πριν από τη σεξουαλική δραστηριότητα. Μην παίρνετε περισσότερο από μία φορά την ημέρα. Οι δόσεις θα πρέπει να λαμβάνονται τουλάχιστον 24 ωρών.

Η δόση που βασίζεται σε σας ιατρική κατάσταση, η απόκριση στη θεραπεία, και άλλα φάρμακα που μπορεί να παίρνετε. Να είστε βέβαιος να ενημερώσετε το γιατρό και τον φαρμακοποιό σας για όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε (συμπεριλαμβανομένων των συνταγογραφούμενων φαρμάκων, μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων, και φυτικά προϊόντα).

Αποφεύγετε το φαγητό γκρέιπφρουτ ή πίνοντας χυμό γκρέιπφρουτ ενώ χρησιμοποιείτε αυτό το φάρμακο εκτός αν ο γιατρός ή ο φαρμακοποιός σας λέει ότι μπορείτε να το κάνετε με ασφάλεια. Το γκρέιπφρουτ μπορεί να αυξήσει την πιθανότητα ανεπιθύμητων ενεργειών με αυτό το φάρμακο. Ρωτήστε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Ενημερώστε το γιατρό σας αν σας κατάσταση δεν βελτιωθεί.