αγοράσετε Lasix σε Αθήνα, Φτηνές Lasix για πώληση χωρίς ιατρική συνταγή

Lasix χρησιμοποιείται για τη μείωση των επιπλέον υγρών στο σώμα (οίδημα) που προκαλείται από καταστάσεις όπως η καρδιακή ανεπάρκεια, ηπατική νόσο, και νεφρική νόσο. Αυτό μπορεί να μειώσει τα συμπτώματα όπως η δύσπνοια και πρήξιμο στα χέρια, τα πόδια σας, και την κοιλιά.
lasix

Αυτό το φάρμακο χρησιμοποιείται επίσης για τη θεραπεία της υψηλής αρτηριακής πίεσης. Μείωση της υψηλής αρτηριακής πίεσης βοηθά στην αποτροπή εγκεφαλικά επεισόδια, καρδιακές προσβολές, και νεφρικά προβλήματα.

Φουροσεμίδη είναι ένα “χάπι νερό” (διουρητικά) που σας προκαλεί να κάνει περισσότερα ούρα. Αυτό βοηθά το σώμα σας να απαλλαγεί από επιπλέον νερό και αλάτι.

ΑΛΛΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ: Η ενότητα αυτή περιέχει τις χρήσεις αυτού του φαρμάκου που δεν περιλαμβάνονται στο εγκεκριμένο επαγγελματικό επιγραφής για το φάρμακο, αλλά ότι μπορεί να επιβληθεί από τον επαγγελματία της υγειονομικής περίθαλψης. Χρησιμοποιήστε αυτό το φάρμακο για μια πάθηση που αναφέρονται στο παρόν τμήμα μόνον εάν έχει λάβει το προβλεπόμενο από τον επαγγελματία φροντίδας της υγείας σας.

Lasix μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να μειώσει ένα υψηλό επίπεδο ασβεστίου στο αίμα (υπερασβεστιαιμία).

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Lasix

Διαβάστε το φύλλο ενημέρωσης του ασθενή εάν είναι διαθέσιμη από το φαρμακοποιό σας πριν αρχίσετε να παίρνετε φουροσεμίδη και κάθε φορά που θα πάρετε μια ξαναγέμισμα. Αν έχετε οποιεσδήποτε απορίες, ρωτήστε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας.

Πάρτε αυτό το φάρμακο από το στόμα σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας, με ή χωρίς τροφή, συνήθως μία ή δύο φορές την ημέρα. Είναι καλύτερα να αποφύγετε να παίρνετε αυτό το φάρμακο μέσα σε 4 ώρες από τον ύπνο σας για να μην χρειάζεται να σηκωθείτε να ουρήσει.

Δοσολογία βασίζεται σε σας ιατρική κατάσταση, η ηλικία και η ανταπόκριση στη θεραπεία. Για τα παιδιά, η δόση βασίζεται επίσης στο βάρος. Οι ενήλικες μεγαλύτερης ηλικίας συνήθως ξεκινούν με μικρότερη δόση για να μειώσετε τον κίνδυνο παρενεργειών. Μην αυξήσετε τη δόση σας ή να λάβουν πιο συχνά από ό, τι σκηνοθεσία.

Πάρτε αυτό το φάρμακο τακτικά προκειμένου να πάρετε το μεγαλύτερο όφελος από αυτό. Για να σας βοηθήσουμε να θυμηθείτε, θα λάβουν την ίδια ώρα (ες) από την ημέρα σύμφωνα με τις οδηγίες. Είναι σημαντικό να συνεχίσετε να παίρνετε αυτό το φάρμακο, ακόμη και αν αισθανθείτε καλά. Οι περισσότεροι άνθρωποι με υψηλή αρτηριακή πίεση δεν αισθάνονται άρρωστα.

Σουκραλφάτη, χολεστυραμίνη, κολεστιπόλη και μπορεί να μειώσει την απορρόφηση της φουροσεμίδης. Εάν παίρνετε οποιοδήποτε από αυτά τα φάρμακα, διαχωρίζει το χρονοδιάγραμμα της κάθε δόσης από φουροσεμίδη από τουλάχιστον 2 ώρες.

Ενημερώστε το γιατρό σας αν σας κατάσταση δεν βελτιωθεί ή αν θα επιδεινωθεί (για παράδειγμα, μετρήσεις της αρτηριακής πίεσης σας παραμένουν σε υψηλά επίπεδα ή και να αυξηθεί).