αγοράσετε Diflucan σε Αθήνα, Φτηνές Diflucan για πώληση χωρίς ιατρική συνταγή

Diflucan χρησιμοποιείται για την πρόληψη και τη θεραπεία μιας ποικιλίας μυκητικών και μαγιά λοιμώξεις. Ανήκει σε μια κατηγορία φαρμάκων που ονομάζονται αντιμυκητιασικά αζόλης. Λειτουργεί με σταματώντας την ανάπτυξη ορισμένων τύπων μύκητες.
diflucan

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Diflucan

Διαβάστε το φύλλο ενημέρωσης του ασθενή εάν είναι διαθέσιμη από το φαρμακοποιό σας πριν αρχίσετε να παίρνετε φλουκοναζόλη και κάθε φορά που θα πάρετε μια ξαναγέμισμα. Αν έχετε οποιεσδήποτε απορίες, ρωτήστε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας.

Πάρτε αυτό το φάρμακο από το στόμα με ή χωρίς τροφή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας, συνήθως μία φορά την ημέρα.

Αν παίρνετε τη μορφή υγρού αναστολή αυτού του φαρμάκου, ανακινήστε καλά τη φιάλη πριν από κάθε δόση. Προσεκτικά μέτρο τη δόση χρησιμοποιώντας μια ειδική συσκευή μέτρησης / κουτάλι. Μην χρησιμοποιήσετε ένα νοικοκυριό κουτάλι γιατί δεν μπορείτε να πάρετε τη σωστή δόση.

Δοσολογία βασίζεται σε σας ιατρική πάθηση και η απόκριση στη θεραπεία σας. Για τα παιδιά, η δοσολογία επίσης βασίζονται στο βάρος. Γενικά στα παιδιά, η δόση δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 600 χιλιοστόγραμμα ημερησίως, εκτός αν κατευθύνεται από το γιατρό.

Αυτό το φάρμακο λειτουργεί καλύτερα όταν το ποσό του φαρμάκου στο σώμα σας διατηρείται σε σταθερό επίπεδο. Ως εκ τούτου, να λάβει την ίδια ώρα κάθε ημέρα σύμφωνα με τις οδηγίες.

Συνεχίστε να παίρνετε αυτό το φάρμακο μέχρι την πλήρη συνταγή ποσό έχει τελειώσει, ακόμα και αν τα συμπτώματα εξαφανίζονται μετά από λίγες ημέρες. Η διακοπή της φαρμακευτικής αγωγής πολύ νωρίς μπορεί να επιτρέψει το μύκητα να συνεχίσουν να αυξάνονται, πράγμα που μπορεί να οδηγήσει σε επιστροφή της λοίμωξης.

Ενημερώστε το γιατρό σας αν επιμένει ή αν θα επιδεινωθεί.