αγοράσετε Cipro σε Αθήνα, Φτηνές Cipro για πώληση χωρίς ιατρική συνταγή

Cipro φάρμακο χρησιμοποιείται για τη θεραπεία μιας ποικιλίας των βακτηριακών λοιμώξεων. Η σιπροφλοξασίνη ανήκει σε μια κατηγορία φαρμάκων που ονομάζονται κινολόνες. Λειτουργεί με σταματώντας την ανάπτυξη των βακτηρίων.
cipro

Αυτό το αντιβιοτικό αντιμετωπίζει μόνο βακτηριακών λοιμώξεων. Δεν θα λειτουργήσει για μολύνσεις από ιούς (όπως το κοινό κρυολόγημα, γρίπη). Η άσκοπη χρήση ή κακή χρήση κάθε αντιβιοτικό μπορεί να οδηγήσει σε μειωμένη αποτελεσματικότητα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε Cipro

Διαβάστε τον Οδηγό φαρμακευτική αγωγή και, εάν είναι διαθέσιμο, το φύλλο ενημέρωσης του ασθενή που παρέχονται από το φαρμακοποιό σας πριν αρχίσετε να παίρνετε σιπροφλοξασίνη και κάθε φορά που θα πάρετε μια ξαναγέμισμα. Αν έχετε οποιεσδήποτε απορίες, ρωτήστε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας.

Πάρτε αυτό το φάρμακο από το στόμα με ή χωρίς τροφή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας, συνήθως δύο φορές την ημέρα το πρωί και το βράδυ.

Το δισκίο μπορεί να έχει μια πικρή γεύση αν χωρίσει, μασάτε, ή το θρυμματίζετε πριν από τη λήψη. Ο κατασκευαστής συνιστά κατάποση ολόκληρο το δισκίο για το λόγο αυτό.

Η δοσολογία και η διάρκεια της θεραπείας βασίζεται σε σας ιατρική πάθηση και η απόκριση στη θεραπεία σας. Πίνετε άφθονα υγρά ενώ παίρνετε αυτό το φάρμακο εκτός αν ο γιατρός σας πει κάτι διαφορετικό.

Πάρτε αυτό το φάρμακο τουλάχιστον 2 ώρες πριν ή 6 ώρες μετά τη λήψη άλλων προϊόντων που ενδέχεται να συνδέονται με αυτό, μειώνοντας την αποτελεσματικότητά της. Ζητήστε από το φαρμακοποιό σας σχετικά με τα άλλα προϊόντα που παίρνετε. Μερικά παραδείγματα περιλαμβάνουν: κιναπρίλη, σουκραλφάτη, βιταμίνες / ανόργανα άλατα (συμπεριλαμβανομένων συμπληρώματα σιδήρου και ψευδαργύρου), και τα προϊόντα που περιέχουν μαγνήσιο, αργίλιο ή ασβέστιο (όπως είναι τα αντιόξινα, διάλυμα διδανοσίνη, συμπληρώματα ασβεστίου).

Τρόφιμα πλούσια σε ασβέστιο, συμπεριλαμβανομένων των γαλακτοκομικών προϊόντων (όπως γάλα, γιαούρτι) ή χυμό ασβέστιο εμπλουτισμένο, μπορεί επίσης να μειώσει την επίδραση αυτού του φαρμάκου. Πάρτε αυτό το φάρμακο τουλάχιστον 2 ώρες πριν ή 6 ώρες μετά την κατανάλωση τροφών πλούσιων σε ασβέστιο, αν τρώτε αυτά τα τρόφιμα ως μέρος ενός μεγαλύτερου γεύματος που περιέχει άλλα τρόφιμα (μη-πλούσια σε ασβέστιο). Αυτά τα άλλα τρόφιμα μειώνουν την επίδραση δέσμευσης ασβεστίου.

Ρωτήστε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας σχετικά με ασφάλεια χρησιμοποιώντας τα συμπληρώματα διατροφής / αντικαταστάσεις με αυτό το φάρμακο.

Αντιβιοτικά λειτουργούν καλύτερα όταν το ποσό του φαρμάκου στο σώμα σας διατηρείται σε σταθερό επίπεδο. Ως εκ τούτου, να λαμβάνουν αυτό το φάρμακο σε ομοιόμορφα κατανεμημένες χρονικά διαστήματα.

Συνεχίστε να παίρνετε αυτό το φάρμακο μέχρι την πλήρη συνταγή ποσό έχει τελειώσει, ακόμα και αν τα συμπτώματα εξαφανίζονται μετά από λίγες ημέρες. Η διακοπή της φαρμακευτικής αγωγής πολύ νωρίς μπορεί να οδηγήσει σε επιστροφή της λοίμωξης.

Ενημερώστε το γιατρό σας αν σας επιμένει ή χειροτερεύει.