αγοράσετε Amoxil σε Αθήνα, Φτηνές Amoxil για πώληση χωρίς ιατρική συνταγή

Amoxil χρησιμοποιείται για τη θεραπεία μιας ευρείας ποικιλίας των βακτηριακών λοιμώξεων. Αυτό το φάρμακο είναι ένα πενικιλίνη αντιβιοτικού τύπου. Λειτουργεί με σταματώντας την ανάπτυξη των βακτηρίων.
amoxil

Αυτό το αντιβιοτικό αντιμετωπίζει μόνο βακτηριακών λοιμώξεων. Δεν θα εργαστεί για ιογενείς λοιμώξεις (όπως το κοινό κρυολόγημα, γρίπη). Η άσκοπη χρήση ή κακή χρήση κάθε αντιβιοτικό μπορεί να οδηγήσει σε μειωμένη αποτελεσματικότητα.

Η αμοξικιλλίνη είναι επίσης χρησιμοποιείται με άλλα φάρμακα για τη θεραπεία του στομάχου / εντερικά έλκη που προκαλούνται από το βακτήριο H. pylori και για την πρόληψη των ελκών από την επιστροφή.

ΑΛΛΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ: Η ενότητα αυτή περιέχει τις χρήσεις αυτού του φαρμάκου που δεν περιλαμβάνονται στο εγκεκριμένο επαγγελματικό επιγραφής των ΗΠΑ για το φάρμακο, αλλά ότι μπορεί να επιβληθεί από τον επαγγελματία της υγειονομικής περίθαλψης. Χρησιμοποιήστε αυτό το φάρμακο για μια πάθηση που αναφέρονται στο παρόν τμήμα μόνον εάν έχει λάβει το προβλεπόμενο από τον επαγγελματία φροντίδας της υγείας σας.

Αυτό το φάρμακο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί από άτομα με ορισμένα προβλήματα καρδιάς (όπως ασθένεια καρδιακής βαλβίδας) πριν από την ιατρική / οδοντιατρικές διαδικασίες (όπως είναι οι διαδικασίες δόντι / κόμμι) για την πρόληψη της καρδιακής λοίμωξης.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Amoxil

Πάρτε αυτό το φάρμακο από το στόμα με ή χωρίς τροφή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας, συνήθως κάθε 8 ή 12 ώρες. Η δόση που βασίζεται σε σας ιατρική πάθηση και η απόκριση στη θεραπεία σας.

Πίνετε άφθονα υγρά ενώ χρησιμοποιείτε αυτό το φάρμακο εκτός αν ο γιατρός σας πει κάτι διαφορετικό.

Αντιβιοτικά λειτουργούν καλύτερα όταν το ποσό του φαρμάκου στο σώμα σας διατηρείται σε σταθερό επίπεδο. Ως εκ τούτου, να λαμβάνουν αυτό το φάρμακο σε ομοιόμορφα κατανεμημένες χρονικά διαστήματα. Για να σας βοηθήσουμε να θυμηθείτε, να λαμβάνει κατά τις ίδιες ώρες κάθε μέρα.

Συνεχίστε να παίρνετε αυτό το φάρμακο μέχρι την πλήρη συνταγή ποσό έχει τελειώσει, ακόμα και αν τα συμπτώματα εξαφανίζονται μετά από λίγες ημέρες. Η διακοπή της φαρμακευτικής αγωγής πολύ νωρίς βακτηρίων μπορεί να επιτρέψει να συνεχίσουν να αυξάνονται, πράγμα που μπορεί να οδηγήσει σε επιστροφή της λοίμωξης.

Ενημερώστε το γιατρό σας αν σας επιμένει ή χειροτερεύει.